Contactează-ne:

0311 302 820

Despre noi.

// Să vezi şi să crezi.
Încrederea! Asta e temelia pe care am construit acest service. Așa cum până acum am garantat şi vom garanta pentru piesele noastre, pentru calitatea, dar şi pentru prețul lor cât mai mic, la fel vrem să garantăm şi pentru reparația maşinii dumneavoastră. Așa că ne-am hotărât să deschidem unul dintre cele mai mari, moderne și bine dotate service-uri din România.

O veritabilă clinică de autoturisme, în care ne-am asigurat că piesele noastre şi maşinile voastre sunt pe mâinile celor mai buni mecanici. Suntem de peste 10 ani în domeniul pieselor auto, astfel încât știm că marea problemă a service-urilor din toată tara: încrederea!

De unde știi că mecanicul chiar ți-a făcut schimbul de ulei? De unde știi că piesa a fost înlocuită cu adevărat? Simplu! Privești pe camere! Toate lucrările efectuate la maşini sunt înregistrate video. Totul e la vedere pentru ca tu să fii liniştit şi încrezător că mașina ta a fost reparată. Înainte să-ţi faci o programare, află prețul estimativ al lucrării! Un consultant eService by ePiesa va lua legătura cu tine.

Cere o cotație!

// Înainte să-ți faci o programare, află prețul estimativ al lucrării! Un consultant Service by ePiesa va lua legătura cu tine.