Contactează-ne:

0311 302 820

servicii sub

Servicii.

// Tratăm orice mașină cu maximă responsabilitate la cel mai inalt profesionalism. Dispunem de aparatură de service auto de cea mai înaltă performanță și mecanicii noștri sunt special instruiți folosească tehnică de ultimă generație.

//Mecanică

Fie că ai nevoie doar de un schimb foarte rapid de ulei și filtre sau este necesară o reparație de motor elaborată, Service Epiesa este cea mai potrivită alegere pentru mașina ta. Aici găsești mecanici cu experiență, certificați și instruiți să folosească aparatele și utilajele noastre de service de ultimă generație.

//Diagnoză și electronică

Un martor aprins verificat la timp te poate salva de o reparație costisitoare mai târziu. La Service Epiesa beneficiezi de o verificare amănunțită realizată cu cele mai recent lansate softuri de automotive, pentru o diagnoză cât mai precisă.


//Roți/Direcție

Pentru orice reparație sau modificare la nivelul direcției, trebuie să ai garanția unei lucrări executate perfect. În angrenajul roții sunt implicate forțe și mecanisme complexe, pe care orice intervenție neprofesionistă le pot dezechilibra. La Service Epiesa ai parte de siguranța pe care o meriți.

//ITP

Ți-a expirat ITP-ul? Programează-te!

 Ne respectăm rezervările și îți respectăm timpul. Avem grijă să nu te lăsăm să aștepți.

//CLIMĂ

Service CLIMA AUTO dedicat ultramodern

Confortul tău e specialitatea noastră! Echipamente de ultimă generație pentru reparații sigure, precise și de durată!